Landejendom Ærø Lystfisker & autocamper Nyd din frihed

Tjen op til 468.000,00 om året med lidt arbejde.
Her er en dejlig nedlagt 4 længet landejendom med ca. 2 tønder land og egen andedam.
Beliggende tæt ved Østersøen ( 800 meter ) med rigtig gode fiske muligheder, de tyske lystfisker fisker her i ca. 10 måneder om året

Stuehus set fra haven

Stuehus set fra haven.

Stuehuset består af:
Nyere køkken ca. 26 kvm. med separat spisebord til 6 pers.
Koge ø i gammel stil.
Varmluftovn, indbygget køleskab.
Gammeldags spisekammer.
Desuden, stue, spisestue, soveværelse, ekstra værelse, samt
tidligere køkken der kan indrettes til bad / spabad.
I sidebygning er der vaskerum + et ekstra rum.

Billeder af køkken

Landejendom Ærø Køkken

Sommer pile alle set fra vejPile alle set fra gårdsplads

Gårdsplads og lille staldStuehus og lille stald Der er Pile Allé til ejendommen.
Lade og stuehus set fra haven Stuehus og lade set fra haven.
Kort fra grundkort fyn   kort
Ejendommen er beliggende i Ærø kommune.

Der vil evnt. være mulighed for indretning af indtil flere ferie lejligheder i staldbygningerne som kan målrettes mod de Tyske lystfisker hvilket vil give en ganske god indtjening.

Ejendommen er også meget velegnet til andre formål som feks. ferie hus, heste / dyrehold, er du kunstner kan du eventuelt indrette værksted eller lignende.

Er du gør det selv manden har du den helt unikke mulighed for at få denne ejendom lige som du vil, mulighederne er uanede.

Ejendommen består af stuehus på ca. 160 kvm. bestående af nyere dejligt stort køkken på ca. 26 Kvm, + selvstændigt depot rum / spisekammer til fryser konserves. øl og vand mm.
Soveværelse, 2 stuer, 1 værelse, toilet med bruser, fyrrum som er tidligere køkken og som kan sammenlægges til et stort badeværelse.

Derudover kvist værelse og ellers u-unyttet loft, med mulighed for enten at lave ekstra værelser eller en selvstændig ferie bolig.

Der er en bygning som er sammenbygget med stuehuset hvor der forefindes vaskerum, og ellers er resten u-unyttet, men som kan blive til en fin lille ferie lejlighed.

Der er desuden stor lade sammenbygget med staldbygning, hvor der er 5 boxe til heste eller andre dyr, foder rum, m.m. Her er en oplagt mulighed for indretning af 3- 4 ferie lejligheder.

I handlen kan event. indgå en villa eller lign. i en af universitets byerne. Autocamper / mobil home af nyere dato kan også have interesse.

For yderlig oplysning ring venligst 236 63 236

 

Ejendommen sælges privat og der er ikke tilknyttet ejendomsmægler ærø - Du vil derfor ikke finde ejendommen i ejendomsavisen ærø.

Om Ærø

Ærø er øen med den særlige stemning og de mange kultur og natur oplevelser. Specielt er Ærø kendt for sin turisme, høj og efterskoler, kunst og kunsthåndværk, vedvarende energi bla. solvarme, vindmøller og flere maritime erhverv.

Ærø er det helt rigtige sted hvis du vil have fred og ro, øen et et attraktivt ferie og bosætnings sted, rare mennesker at omgive dig med, kan lide de autentiske gamle bydele, de specielt hyggelig havne, er du lystfisker har du alle muligheder, i 10 måneder om året står de tyske lystfisker i vandet, så du har alle muligheder for udlejning af feriebolig.

Du skal selv opleve den særlige fred og ro der er på Ærø og alligevel er der kultur med mange koncerter, festivaler og mange andre aktiviteter bla. strandliv, vandreture, cykelture, strandliv.

Ærø højskole for musik og skuespil har siden skolen startede i 1978 kunne tilbyde undervisning i rytmisk musik, sang, elektronisk musik, skuespil med professionelle musikere og skuespiller som undervisere. De lange hold afslutter med musik og teaterforestilling hvor manuskriptet er skrevet til det enkelte hold og elev.

Ærø er et af de steder med den laveste arbejdsløshed og rigtig gode muligheder for håndværker. Et af de mange plusser er at der flytter flere til Ærø end der flytter fra samt at Ærø har landets laveste arbejdsløshed.

Ærø har sit eget færgeselskab som sejler fra Fåborg, Mommark, Svendborg og Rudkøbing - Ærøfærgerne A/S som blev etableret 1. maj 2002 og er 100% ejet af de 2 ærøske kommuner Marstal og Ærøskøbing, kommunerne blev dog 1. januar 2006 lagt sammen ved kommune reformen og hedder således nu Ærø kommune og har Jørgen Otto Jørgensen som borgmester.

Ærø golfklub er af international standard med 18 og 9 huls golfbane.

 
 

Til aeroe.net

Valid HTML 4.01 Transitional